Bendovi za svadbe, rođendane i druga veselja

mica967

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2010
Poruka
8.334
Lokacija
Golubinci
Trebao bi mi neki dobar bend za svadbu(ćerka mi se udaje) koji bi mi preporučili.
 
Sada su veoma popularni bendovi mačka Miše.Koštaju poprilično i mora da se zakazuje termin ali ljudi naprave šou i ne zaboravno veselje.
 
Da naprave sou to je tacno, ali mene su razocarali prosle godine zbog druge stvari. Kod komsije na svadbi bio je dogovor da pocnu da sviraju od 13 casova, dosla je ekipa koja je namestila instrumente i opremu, a bend je kasnio i premasio sve granice. Dosli su u pola pet! A svadba je bila velika, 500 gostiju u restoranu, svatovi su se u restoran vratili oko tri sata. Vec pristiglo dosta gostiju, a muzike nema. Sramota! Tako da na dogovor oko termina posebno obratiti paznju.
 
Ruta bend su svirali kod mene kada sam išao u vojsku i kada sam se ženio.U ono vreme najtraženiji bend.Sva sreća pa sam pevača Džoa poznavao iz kafanskih dana pa sam ih upecao.
 
Meni su za svadbu, pre god ipo, svirali Bend od Marcipana, isto iz grupe Macak Misa. Izuzetno sam zadovoljan, jes da kostaju 1700e, al vrede svaku paru kakav su show napravili.
 
Pored zemlje radim i kao ugostitelj,i odradio sam mnogo svadbi...bilo je mnogo bendova,ali bih izdvojio par njih - Hopa Cupa Bend,Extra Bend,Slatki greh,Par-nepar Bend...za sad sam se toliko setio,ako hoces javi se na pp pa ti mogu poslati brojeve nekih bendova...ali ako bih bas izdvojio pare za muziku,postoje menadzeri za bendove,pa se sa njim dogovoris za cenu i on ti preporuci kakvu muziku mozes dobiti za te pare. Mogao bih pronaci i brojeve od tih menadzera,pa ako si zainteresovan javi se u inbox.
 
Ako je to Macak bend sto izvode one performanse tipa 4-5 devojaka lepo odevenih sviraju saxofon,pa violine...glasam za njih. Mada i Medenjaci pevaju extra. A ako hoces pevaljku da bude stogod onda Lila bend.

- - - - - - - - - -

U Srbobranu sam par puta slusao Tribal band odlicno pevaju,ali ne znam kakvi su sa svadbenim repertoarom,isto to mogu reci i za Savu Vukovica.
 
Poslednja izmena od urednika:
Od mene preporuka za orkestar Ivana Makevica iz Pecinaca.
ovaj o sarenoj dukserici mi je brat od strica,svira sa Ivanom Makevicem.

- - - - - - - - - -

Svirali su mi i na ispracaju i svadbi.:veseljak::
 
Ко воли тамбураше, Ансамбл Зоруле откида..Био сам на три свадбе где су они свирали, било је екстра (бар нама који волимо тамбураше и тамбурашку музику), а они свирају, све од музике, ал буквално све....
 
Putine stoji da su dobri,ali brate 3000e je previse. Bio sam na svadbi pre 2 godine i tad su naplatili oko 1500e,velika sala Holivuda u BGu.
 
Komšija nemoj me baš toliko hvaliti, hvala na pozdravima. Lila i Mačak Miša bend su zauzeti. Dali je neko bio na nekom veselju gde je nastupao 015 Bend Šabac.
 
Nazad
Vrh