Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u selu i okrugu ide od 5000€ pa na gore...to je stvar prestiza...Neznam sta da kazem.
Na danasnje vreme dati 2000-3000e bendu za sviranje u svatove je po meni cista ludost.
Ljudi zna se kakve su svadbe i to ciganske i vlaske... Ako je komsija dao 3000€ za muziku ja cu da dam (nedaj Boze) 5000 € pa da mu se podsmvam i sve tako u krug...Ljudi,ovo kad neko procita,moze da padne u depresiju.
Jeste skupa kad covek nema para za bacanje i gleda svaki dinar da ustedi.Prava muzika nikada nije skupa jer ona pravi veselje i atmosferu.Kada imaš neke jebivetre od muzičara džabe ti sve.
Kolega hvala na pozdravima, tek danas sam video vaš post. Muzika je odradila posao odlično čak i iznad mojih očekivanja a što je rekla moja ćerka našoj familiji je dovoljan i tranzistor da bi se napravila dobra atmosfera. Sala Dijamant sa svojim osobljemje takođe učinila sve da svadba prođe u veselju i dobrom raspoloženju.Cestitam mica967 vencanje cerke.Nek je sa srecom i jel muzika polozila?