Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobices 120 u vrh glave ili odlazak nakupca . Znas i sam koliko ima luka u kraju . Ovde jedan prodao danas za 100 dinara . Ne znam kolicinu i kakav mu je luk . Isto se seti da su prosle godine u jednom trenutku stali nakupci sa dolaskom .Kakve su cene kod vas? Ovde ga daju tako sirov od 110 do 130 din za kg.
Ja cu sledece nedelje spremiti tonu pa cu traziti 150 za njega videcu sta cu dobiti....
Pa znas kako ja sam poslednjih 4 godine dosta zabisao nakupce leskovac-kvantas bg, dosta sam dao za seme i uzimaju mi nakupci (beli) iz drugih mesta sabac, smederevo.... tako da sam dobro prolazio, placali mi koliko sam trazio. Videcemo ove godine kako ce biti....Dobices 120 u vrh glave ili odlazak nakupca . Znas i sam koliko ima luka u kraju . Ovde jedan prodao danas za 100 dinara . Ne znam kolicinu i kakav mu je luk . Isto se seti da su prosle godine u jednom trenutku stali nakupci sa dolaskom .