milelale
Član
To po 130 i 140 jel na beio ili kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko proda preko 100 nakupcima iz Leskovca i Lebana treba mu dati Nobelovu nagradu . To je ovde trenutna cena i opet slabo ide .10 dana niko ništa?
Pa jel prodao ko za 200 ili skuplje?
Tombice kako je u Mihajlovu?
Nikako,nema nikog.10 dana niko ništa?
Pa jel prodao ko za 200 ili skuplje?
Tombice kako je u Mihajlovu?
Dao dve tone leskovcanima sa kvantasa po 110, pregovarmo za dalje po 120Ko proda preko 100 nakupcima iz Leskovca i Lebana treba mu dati Nobelovu nagradu . To je ovde trenutna cena i opet slabo ide .
Na koju cenu se ceka kupac ako nije tajna?Ja čekam kupca ovih dana pa ću napisati šta bi.
Smanjivati, ili prekidati, da ne bi radili samo za nakupce. Nas kosta da ga stvorimo 100 din kg, nema tu zarade...Svaki drugi oglas u grupama na fb je o luku, sto bi lale rekle: "ima luka keri na rep!" Krupan semenski 150 "sitan" 100 din. Nikad ovoliko nije bilo klasa luka. Semenski, krupan, srednji i sitan. Pravo pitanje je sad dal pojacati proizvodnju ko moze finansiski da izdrzi pa se kockati ili prekidati???....
Послато са 2107113SG помоћу Тапатока
Ovo drugo........................ dal pojacati proizvodnju ko moze finansiski da izdrzi pa se kockati ili prekidati???....
Послато са 2107113SG помоћу Тапатока
Ima i kod nas u selu, placaju 400 din za sat plus klopa i pice, a prodaju ga za 100 din kg. Gde je tu matematika, ne znam, ali krediti ih pritisakaju sa svih strana....Ja definitivno smanjujem na svega jedno jutro sa 2.5. Ovo je van svake pameti,cujem u selu placaju 500 dinara sat za ciscenje,gde smo tu mi kao proizvodjaci?
150Na koju cenu se ceka kupac ako nije tajna?
Zamrla tema totalno. Nakupci poslednjih dve nedelje bukvalno ni ne dolaze u selo. Kao da su kupili luka koliko im treba za sad. Poslednje sto sam cuo da se trgovalo je po 130 na belo 10 kg dzakovi, i evro kg na polubelo dzakovi 25 kg.Ništa od prodaje za 150. Za manje ga ne dam.
Pexkap, Tombice, ima li šta lepo?
Nista lepo zasad,cujem neki su dali na 80 dinara.Ništa od prodaje za 150. Za manje ga ne dam.
Pexkap, Tombice, ima li šta lepo?