milelale
Član
Stvarno si ga uradio. Jel ima jutro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima 1,5kj ali videcu jos koliko cu posaditi, sve je spremljeno a ima i luka za sve pa kako se odlucim..Stvarno si ga uradio. Jel ima jutro?
U pocetku islo po 300 kasnije plao na 200, skoro sam prodao i za seme po 350 u sustini sam odustao od prodaje pre mesec dana mozda i malo vise. Kad prodje sadnja videcu koliko ostane. Imam 1t spremno za sejanje i 1,3 t za prodaju ali je mozda 700kg bas krupno i to je sa sadnju a ostalo je ono kako kazu nakupci "srednji"Ја сам мој утопио за 250-200 и на ситно нешто мало по 400 на почетку. Како си ти прошао?
Ja sam dobar deo dao na 160 dinara ,samo sam sekao,to jos u julu negde,ostatak na 200din,ocisceno.ja sam moje rasprodao,ove godine sam zadovoljan sa rodom,posebno sa kvalitetom,nikad zdraviji luk.Prinos sa jednog k.jutra 4.2 t. Oko jedno jutro sam uspeo posejati 5-og ,vec ima centimetarsku zilu,ostatak semena ceka u garazi.Kako su drugi prošli?
Tombice, kako je kod vas?
Kasnili smo sa sadnjom jer je oktobar bio kisovit pa se i sejanje zita oduzilo tako da je luk dosao na red 3 i 4 novembra.Kad si sejao? Moj izasao ima 5 cm, sejan 10.10. lepo se uvrstao.
Posađen 19. Oktobar, pa bih voleo da čujem neko mišljenje pošto sam prvi put sadio
Nesto ti nije dobar link, ne vidi se slika.Posađen 19. Oktobar, pa bih voleo da čujem neko mišljenje pošto sam prvi put sadio
Nesto ti nije dobar link, ne vidi se slika.
Lep luk, sejano garant oko 10.10.?
19.10. Sađen i poprskan Stompom nakon toga, ali nije imalo nekog efekta. Deo što je rađen ručno Wembley, ovo što je mašinski nema trave nigde, ali je i luk slabiji, tako da će morati još malo ozbiljno da radi motikol.Lep luk, sejano garant oko 10.10.?