mish
Član
Aj sa srecom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu ti to cisti orijasi?Ja imam te belgijske orijase i upravo sam jucer zaklao 9 komada starih tocno 5 meseci i svaki oko 1.7 kg ,inace ih prodajem 6 eura po kili,kako se krecu cene kod vas ? steta da nismo blize pa da se menjamo sa kunicima,dobro bi mi doso koji novi muzjak zbog srodstva a i zeleo bi nabavit te panonske ,cujem da su najbolji za meso ?
Orijaši su moja ljubav, težim tome da uzgojim Orijaša od 10 kg, i potopim konkurente na izložbama... Mislim da bi s onim što sam naučio o Orijašima, i pažljivim odabiranjem iz legla, mogao uspjet. Poželite mi sreću... ))
Ne, ne... nije šuga, samo se malo ogrebala. Pazim ja na te stvari dobro... ;-)Dino jel ti ovaj kunic ima sugu u lijevo uvo na ovu srednju sliku ....saniraj to dok si jos na vrijeme...a inace kunic odlicno izgleda samo napred
Pregled'o sam klipove ovog gospodina, ima čovjek kvalitet zaista, ovaj zekonja mu je težio 23 lb, ili to je negdje oko 10,4 kg, čini mi se...Netreba preterivati sa tezinom samo da je velik! Mozda je imao i ime kao neki Pera nesecam se vec tcno.
Dali neko zna sa koliko meseci b. orijasi muzijaci postaju polno zreli?? hvala