Meni bi interesovao 2 zenkica becke plave a imam novozelandske bele ako te interesujeTrenutno nema malih, mislim viska cim bude nema nikakvih problema. moze zamena za nzc ili sarca
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni bi interesovao 2 zenkica becke plave a imam novozelandske bele ako te interesujeTrenutno nema malih, mislim viska cim bude nema nikakvih problema. moze zamena za nzc ili sarca
Pozdrav crni kako je pored drine predpostavljam da svaki dan uživaš u lepoti reke, ako i treba moram i ja da stanem u red za bečke, meni je barem uzdin blizu, ako nešta ostane.Moram i ja stati u red za jedan par.
Bez uvrede ali meni ne izgleda na plavog. mozda slika nije najbolja. a i tesko ko prodaje po 500 din komad plavog pozdravE meni treba zenka nabavio sam muzijaka danas za 500din evo slika
3500 hiljada oba dva trazio je 20evra po kom alsam cenkao covek je iz sremske mitrovice ako ti treba imam njegovu vizit kartuKoliko si ih platio?
Znam i ja bio je zima a on valjda nije hteo da ih nosi nazad posto je slab je bio potraznja pa ja mislim da je zato dao po toj ceni tetovirani su oboje jos mesec ili 2 cu ih pustiti u priplod3500 za 2 zenke od 6 meseci je dzabeeeee
Zavisi na kojim izlozbama. Na nekima traze a na nekima ne. Uglavnom trebas imati rodovnike i to da ih prebacis da si ti vlasnik. pa ces uvek biti miranDa li je potrebno da becki plavi kunici imaju rodovnik svako poseban vec je dovoljno da su tetovirani u udruzenju odgajivaca kao dokaz da su rasni i da li mogu da idu na izlozbu kao takvi?
Bice novca prijatelju samo polakoPrelep je kolega eh jos da imam novac hmmmmm svaka cast
Bice novca prijatelju samo polakoPrelep je kolega eh jos da imam novac hmmmmm svaka cast
Nema na cemu kolega.I ja bih voleo nesto vise da saznam o njima a nije iskljuceno da u skorije vreme potrazim negde jedan par. Deluju mi figurativno kao novozelandski,mozda za nijansu krupniji.