KishRobert
Prijatelj Foruma
ja bih pre da platim za utovar....mityoo je napisao(la):Ja ću radije da natovarim 3 prikolice manjih bala nego 2 prikolice većih bala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bih pre da platim za utovar....mityoo je napisao(la):Ja ću radije da natovarim 3 prikolice manjih bala nego 2 prikolice većih bala!
To stoji! Radije u ladoviniKishRobert je napisao(la):ja bih pre da platim za utovar....mityoo je napisao(la):Ja ću radije da natovarim 3 prikolice manjih bala nego 2 prikolice većih bala!
A salonit se usijao kao da sam uDragan18 je napisao(la):jos ako slazes velike bale pod krov ,a malo mesta![]()
a nigde daska vetra bas kad zatreba....PIFTA je napisao(la):A salonit se usijao kao da sam uDragan18 je napisao(la):jos ako slazes velike bale pod krov ,a malo mesta![]()
![]()
Ne puni dovoljno tunel masom.Našteluj dodavačegalki je napisao(la):zna li ko zasto claas markant 50 kosi balu ali svaka
Mislim da je opruga koja stiska bale ili oslabila ili pukla(jedna od 2 opruge) Pogledaj to a ima još jedna varijantagalki je napisao(la):zna li ko zasto claas markant 50 kosi balu ali svaka pedesetica mozda je to mana
Vrati se na početak teme tamo sve lepo piše.Zoran0230 je napisao(la):Ako je kosi na jednu stranu kakve veze ima dodavač![]()
Istina i ovo, treba poterati brže ako teren dozvoljavanikola indjija je napisao(la):galki probaj malo jaci gas to kod mene na welgerici hoce da se desi kada je mali gas ili kad je malo mase
galki je napisao(la):zna li ko zasto claas markant 50 kosi balu ali svaka pedesetica mozda je to mana