pfta
Član
Mercedes je Meecedes pa makar i na panjevima tako i Welger mada za moje potrebe i lifam je 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bubu je napisao(la):Hmmm...to sto pricate je relativna stvar! Ako niste videli CLAAS prese u radu onda nemojte da komentarisete!
WELGER je u Srbiji trend..kao sto je Belarus 82, ZMAJ prikolice, kombajn 142, IMT 539 i Golf II dizel.......................................ato ne mora da znaci da je to i najbolje!
Kod mene u selu ima preko 20 presa i samo nas par srecnih vlasnika CLAAS-ovih....vidjam sve pomenute modele WELGER-a u radu i isto tako vidim da retko koja izdrzi surove uslove exploatacije!
U dalju raspravu necu vise da zalazim dublje jer o5 svako zna sta je po njemu najbolje i sve je to vec stvar ukusa jer da nismo svi razliciti kao sto jesmo svet bi otisao u p.... m....
To je tačno-ja je imam od 99-e i samo sam menjao opruge za vraćanje vezača,radi sa svakim kanapom čak i onim za duvanmica967 je napisao(la):Za one koji nisu upuceni u prese a po izlaganju ima ih dosta lifamova presa ima jedan od najboljih petljaca i vezaca na svetu RASPEL ja sam je kupio novu i prvu intercvenciju na vezacu imao sam posle 300000 bala ali opet nemoze po kvalitetu i teh. karakteristikama da budeni blizu presi Welger. Drugar je imao presu Clas 60 prodaoje i kupio Welger,Nikola je u pravu kod nas u selu ima presa svih proizvodjacai svi oni koji realno govore dele moje misljenje.![]()
Pre svega presa nije za svakoga.Ja promenio par komada prese,medu ostalog Clas Dominanta i Markant 60-ku i vratio se na Welger-pitam se zasto?Svo koji su radili uslugu sa Welger presama su odustali od iste-pitam se zasto?
zike je napisao(la):Sto bi se reklo svaki cigan svoga konja hvali, pa tako i mi.svako hvali ono sto ima.