Dejann
Član
kako te sluzi balirka? imao je moj komsija isto Welger ali stalno mu se kvarila i na kraju je prodao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a poljostroj ti radi po klasovoj licenci imam i ja poljostrojovu za 100e mi dođe serviser i pretrese je celu svake godine i samo terajDejann je napisao(la):ja sam kupio pre 2 god. Klaas markant 40 skroz lose se dokazala![]()
, a uopste nije mnogo radila , a sada koristim opet poljstroj mnogo bolja je od Klaas
[/quote]Baš i nisi u pravu što se tiče pogona na zupčanike.Prostom računicom koliko koštaju šestougaone osovine i zupčanici kada puknu ili se zajedu i okrune a koliko košta metar lanca?Matić je napisao(la):ako nekoga nesto interesuej na presi mogu mu poslikati nije problem i da zaboravio sam reci moja je na zubcanike nije na lance puno su bolji zupcanici od lanaca
A to se radi evo ovde:KishRobert je napisao(la):mozda i ima,ako se lepo predstavis.
Klip na pikapu zamenio za jedno četri puta debljim klipom,ovako sporije diže al je preciznjije.Pikap sam ubrzao tako što menjam lančanike.Ima tri veličine,največi je sa 27 zubaca .U slami stavljam najmanji.radovanp je napisao(la):@tibor,kada smo je kupovali katapult je vec bio skinut,a nije nam ni trebao.klip za podizanje pick-up uredjaja sam skinuo ja sa njim samo zaje......a,a rudu nisam dirao.
da li ti je pick-up ubrzan?na snimku kao da ide brze od mog,ili mi se cini.