Te vinkle sa strane služe da bi se povećao pritisak u tunelu i ni za šta više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja znam gde ima mrežica,nego ti kaži lokaciju i pol da znamo šta si mister ili miss.četiri hrasta je napisao(la):Ima li neko iskustva u radu sa presom za okrugle bale WELGER rp 15s? Da li neko ima uputstvo za rukovanje? Je li bolje bale vezivati u kanap ili mrežicu? Gde mogu da nabavim mrežicu za uvijanje bala? HVALA!
Tako je Tibore....kontaktiramo sa 4 drveta??!!tibor je napisao(la):Ja znam gde ima mrežica,nego ti kaži lokaciju i pol da znamo šta si mister ili miss.četiri hrasta je napisao(la):Ima li neko iskustva u radu sa presom za okrugle bale WELGER rp 15s? Da li neko ima uputstvo za rukovanje? Je li bolje bale vezivati u kanap ili mrežicu? Gde mogu da nabavim mrežicu za uvijanje bala? HVALA!
I mi tovarimo, ali ovo kod mene u ulicu nemere... Ili posle dolaze komšije da te tuku što im neradi telefon, kablovska, internet....PIFTA je napisao(la):@Bubu koliko vidim vi ste jos ludji od nas ovde kada je u pitanju vuca bala![]()