Balirka

Ja imam presu McCormick International.Dali neko od vas ima iskustva sa ovakvom presom?

Ja imam sa dzondirom stara 38 godina i sazvakao sam je u malom prstu je cijelu drzim tako das radi kao sat.

Ja sam u ono vreme dok je to bilo aktuelno (pre nekih 5-6 god ) doterao iz italije preko 20 presa. Imao i radio moj cale sa welger , claas, john deere.... Nijedna se nije pokazala kao gallignani. Napravljena je tako da jednostavno nemoze da se unisti u bilo kakvim uslovima rada. Nemam trenutno sliku moje prese 5160 ali evo nasao sam na netu 5190, malo je sira inace su identicne...
vdfs5y.jpg

U to vreme kad sam je kupio welger ap 41 ili claas sam nalazio za najvise 1000 eura a ovu sam platio 3500 + 700 eura prevoz sa carinom. Znaci oko 4200 u dvoristu.

raj poprecni kardan mu pokrece spiralu zajedno sa nekim zupcastim letvama za uvlacenje mase. Inace presa ima i hidraulicko spustanje i podizanje hedera ali je to kod mene prepravljeno na sajlu jer nemam dvosmerni hidraulik na traktoru..

Da li ima neko iskustva sa balirkom tipa Hevang, francuzi je proizvode? Valjda se tako zove....

Imam Lifamovu balirku-da li mogu probušiti rupu od 10mm za sigurnosni šraf umesto 8mm?

Nazad
Vrh