Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta je jos odlicna , moja kad radi klepece u trecem selu se cujeOva će opaučiti u skorije vreme.Prvi dodavač je u katastrofa stanju a preko njega ide sve, biće ka bum.
Što podjebavanje.Omah ispod tvog posta ljudi pričaju o kvarovima.Nemoj je samo toliko izdizati.Ja te kvarove na Lifam nisam imao.Na vezačima ništa nisam menjao.Radi bez jednog ležaja na klipu.Posle par godina sleduje joj neki mali remont klipa i zamena noževa na klipu.Zamena šina.Na proleće ili ćemo pokušati da prodamo i kupimo samo sa malo većim ustima.To je najveća mana Lifamki.Znas kako , ograniceni ljudi nemaju ni jedan drugi argument i ne znaju drugacije pa okrecu na podjebavanje.
Ne zameram ni malo.
@Matic
Mislis na kolenastu?
Ja se isto razmisljam da uzmem novu,ne znam dal botos pravi.
Meni je ispravna al 40 godina je 40 godina.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Koliko bala godisnje?Što podjebavanje.Omah ispod tvog posta ljudi pričaju o kvarovima.Nemoj je samo toliko izdizati.Ja te kvarove na Lifam nisam imao.Na vezačima ništa nisam menjao.Radi bez jednog ležaja na klipu.Posle par godina sleduje joj neki mali remont klipa i zamena noževa na klipu.Zamena šina.Na proleće ili ćemo pokušati da prodamo i kupimo samo sa malo većim ustima.To je najveća mana Lifamki.