Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislis kako ufaziti ubacivace u odnosu na klip, kad je malj otvoren znaci prema kardanu onda ubacivace postavim do malo preko pola tunela, tako mi se pokazalo najbolje i nema krivih balaA ubacivači mase u odnosu na klip
Ni ne treba ,pogotovo na 61 ni ne moze da prezubi ;-)Na Welgeru nema nikakvih oznaka koliko ja znam.
Meni su falili gornji, napravio sam od običnog otpadnog gvožđa, Maki flah 40x8mmDa, samo donje, ne vidim nj na jednom sajtu od ovih malo-privrednika da imaju. pa sam mislio moje odsjeci one zube, ili ono sto je od njih ostalo pa navariti gibanj, i brusilicom oblikovati nove, nije to nikakav precizan dio, sigurno ce vise trajati nego od nekakvog lima. Sa mo ne znam koju visinu da ostavim.
Ma tebi treba onaj grebenasti L profil koliko shvatam dubina- visina je oko 40mm uzmes L profil i pravis stepenice brusilicom odokativnoBato, nije rijec o ovim zadrzivacima pokretnim, nego o onim fixnim ima ih 4 komada na patosu dole, poslije ovih pokretnih ,blize su izlazu.
40 mm je malo, toliko su visoki oni stitnici kraj proreza za igle uz sta se srafe ovi zadrzivaci, tako da nece imati funkciju sa tom visinom. Ja sam ostavio 60mm, zavrseno, pa kako bude.Ma tebi treba onaj grebenasti L profil koliko shvatam dubina- visina je oko 40mm uzmes L profil i pravis stepenice brusilicom odokativno
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora