Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trebalo bi biti oznake na njoj, tako je na svakoj presi. Mada to i nije neka mudrolija, malj u zadnji polozaj pusti igle vrati lanac probas rucno pa vidis.Zna li neko kako se uzbljuje presa
Rivijera ER 40
Ima linegde oznake za uzbljenje.
Spao mi je osigurac sa lanca i prezubila je ali proslo je bez loma kocnica je odradila veliki poso.
na tom zupcaniku gdje lanac postavljas tu bude kirnerovana oznaka i isto tako na sasiji ima kod ruke klipa znaci gore kad podines lim kod klipa,nadam se da si skontaoHvala ti druze za pomoc.
Znam da trebaju biti na presi ali neznam gde su tacno a mozda i nema , a bilo bi lepo ako bi mi tacno reko gde su ako ih ima, a ako bi imao neku sliku bilo bi najbolje.
A to klip u zadnji polozaj i stavi lanac. Mozda treba tako ? ja da znam nebih postavljto pitanje majstorima!
Hvala ti druze za pomoc.
Znam da trebaju biti na presi ali neznam gde su tacno a mozda i nema , a bilo bi lepo ako bi mi tacno reko gde su ako ih ima, a ako bi imao neku sliku bilo bi najbolje.
A to klip u zadnji polozaj i stavi lanac. Mozda treba tako ? ja da znam nebih postavljto pitanje majstorima!
oznake sluze da ufazis bez da pustas igle u pogon, poravnas sa oznakama zategnes lanac i gasDosta presa sa lancanim pogonom vezacke osovine nema markere i radi se ovako jedino varira ovo rastojanje od klipa i igala negde je ispred klipa negde iza ali sve se vrti u tih par centimetara pre ili posle igala. A sto se tice nekih maekera na paljenu to sluzi za nesto drugo barem kod presa koje sam ja sreo ne mogu da tvrdim za sve.