Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodji u RatkovoJel zna neko,nekog majstora sto ispravlja nosace igala? poljostrojka je u pitanju....hvala unapred
Sto davno rece jedan komsija, presa je I JED I MED, ni brzih para Ni skupljeg kvara!!!Ti bi kod mene u selu mogao lepo da profitiras
Mnogi koji imaju klasove prese se u zadnje vreme pate sa njima, ima jedan majstor ali kozu skida, onda ljudima lakse da se muce nego da razmisljaju koliki ce ceh biti na kraju inace pre su jako lepo radile, nabalirale bala nema broja
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ja mislim da je pick up 140cmU pravu ste 36x40cm a naci cu knjigu veceras pick up oko 130
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Markant 5o ima 140cmJa mislim da je pick up 140cm
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Zasto zbog manje bale ili ti Mali traktor?Ja imam markanta 50 u odlicnom stanju ako neko ima markanta 40 a hteo bi da menja,neka se javi...
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Lepo,ako ides kod ujaka javi se obavezno...Jako dobro znam gde je RIPANJ Pinosava, Lipar
Jbg ujak mi tamo doktor veterine Kozomora Rajko
Znam gaJel ga znades?
Onaj sa HIPI frizurom
Ja mislim sa tip 500. Ja sam u moju stavljao i 320. Radila bez greskeSad n sto prevrcem KNJIGE STAROSTAVNE nisam ljubitelj HARD DISC tehnologije
Sta mislite sa kojim kanapom su predvidjene da rade Class balirke?