Vezuje ovako i hoce da odresi na svakih 70-80 bala po jednu.Tup nožić vezača,dotegni malo držač kanapa
Probacu da odradim to sutra pa cu da vidim.
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vezuje ovako i hoce da odresi na svakih 70-80 bala po jednu.Tup nožić vezača,dotegni malo držač kanapa
Nije do nozica nego do onog mesinganog tockica zato ti pravi takav cvor. imao isti problem pa znamVezuje ovako i hoce da odresi na svakih 70-80 bala po jednu.
Probacu da odradim to sutra pa cu da vidim.
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Nije do nozica nego do onog mesinganog tockica zato ti pravi takav cvor. imao isti problem pa znam
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Da,kad je jaka masa tad razvezuje najvise.samo je tup ili ako je na šarafe onda je labav,jeli razveže balu kad je jača masa
U odnosu na drugu stranu,taj rog je bio do 1 cm nizi. Sad sam ga pajserom podigao gore,isto kao i sa druge strane pa cemo da vidimo.
Ti bi kod mene u selu mogao lepo da profitirasTo je stara prica na claas, obicno se desava u slami, kocnice mase u tunelu ne odrade posao!! Kako klip ide nazad prema traktoru masa se vrati I naskoci, ili skrati rog I'll teraj brze
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Treba da bude oko 17 mm of ploce do spica roga,
A u praksi treba da ostane 1mm izmedju glave peljaca I roga kad se petljac okrece
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Jel' puno faso'vo nosac, imas li sliku, jesu li igle prezivjele?Jel zna neko,nekog majstora sto ispravlja nosace igala? poljostrojka je u pitanju....hvala unapred