Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Remontovana je prosle godine kometno i bas lepo radi,nema skripanja,jakih udaraca itd...gledao sam nekoliko W41 svaka ima ulaganja oko150-200e a nema ispod 2000 da se nadju. Po menu je to jaka cena...Ma taj welger je develo precjenjen.
Ima ju moj susjed welgera ap 41 dosta i kvarova a puno plaćen.
nije bitna marka nego da nije poderana
Remontovana je prosle godine kometno i bas lepo radi,nema skripanja,jakih udaraca itd...gledao sam nekoliko W41 svaka ima ulaganja oko150-200e a nema ispod 2000 da se nadju. Po menu je to jaka cena...
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Nije taj welger precenjen, doteraj sta hoces od balirki pored moje i probaj da drzis tempo i da nemas ni jednu odresenu baluMa taj welger je develo precjenjen.
Ima ju moj susjed welgera ap 41 dosta i kvarova a puno plaćen.
nije bitna marka nego da nije poderana
Kod nas u selu imaNije taj welger precenjen, doteraj sta hoces od balirki pored moje i probaj da drzis tempo i da nemas ni jednu odresenu balu
Poredis 41 koja ima 40-50 god , drvene lezajeve na klipu itd .
Kvalitet diktira cenu , uvek bilo i bice, to sto neko nekom uvalio skasenu balirku a nasminkanu pa po tome sudite to nije merodavno.
Ja u selu kod nas vidim samo welgeri idu u zaradu ostalih bukvalno nema, za svoje potrebe ili nece niko ni da ih zove , a ima u selu sigurno preko 100 balirki. Ima clanova foruma iz mog mesta pa ako se ukljuce u diskisiju potvrdice
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nije taj welger precenjen, doteraj sta hoces od balirki pored moje i probaj da drzis tempo i da nemas ni jednu odresenu balu
Poredis 41 koja ima 40-50 god , drvene lezajeve na klipu itd .
Kvalitet diktira cenu , uvek bilo i bice, to sto neko nekom uvalio skasenu balirku a nasminkanu pa po tome sudite to nije merodavno.
Ja u selu kod nas vidim samo welgeri idu u zaradu ostalih bukvalno nema, za svoje potrebe ili nece niko ni da ih zove , a ima u selu sigurno preko 100 balirki. Ima clanova foruma iz mog mesta pa ako se ukljuce u diskisiju potvrdice
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Druze to o cemu ti pricas su igracke , ja baliram godisnje 50-60000 bala, do sad sam prve deteline 11000 i imam jos 30 jutara za baliranje.Pa gdje je welger 41 za sgorbati 133 sto ja imam nula bodova.
Em sgorbatija 1200 gasa pjeva kao da ne radi.
Em jedne bale nije razvezala.
A platio ju pola welgera a dve welgerove u selu 41.
I samo problemi razvezuju lanac ih muči .
I teške za tjerat a ti reci što hoćeš .
Ja sam mislio welgera ali kad sam ovo probao više nikad neću ni da pomislim na nju.
Talijani su jaki što se tiče strojeva bili i ostali nisu džaba preuzeli džaba od Njemaca
Ja slamu baliram prvom sporohod i drzim ga na kvacilu jer mi je i to prebrzoJa radim sa Deutz Fahr hd 380, jede malu decu kako ide, slamu baliram brzom.
Oko 10 godina kod mene, nista pipano. Trenutno ne postoje pare za koje bi je prodao, mozda nekad ako se odlucim samo za rolo presu.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока