Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spaga 2800 din tip 500 / 800 bala a nekad i vise znaci 3-3.5 Din po baliJa kako god racunam mene kanap I nafta kostaju 7-9din po bali
A gde amortizacija a gde vozac?
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
KOmso kazi samo kolika je razlika u ceni izmedju tebe sto baliras i onih sto tovare? Ti isteras traktor i presu , platis unapred naftu i kanap a oni sto tovare koriste gazdine vile i pivo. Gde je tek tu racun?Ja po 18 din, sve moje
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Toliko i mi uzimamo po bali, ali pravimo dosta kvalitetne bale, prosek 15kg.Drustvo koja je cena baliranja kod vas?
Neki tip mi je izvukao zivac na dobroj zemlji!
Kod mene u selu je oko 30din po bali
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Radnici idu po 15 din od bale, njima je najgore trose svoja ledja a tu popravke nema.KOmso kazi samo kolika je razlika u ceni izmedju tebe sto baliras i onih sto tovare? Ti isteras traktor i presu , platis unapred naftu i kanap a oni sto tovare koriste gazdine vile i pivo. Gde je tek tu racun?
Noz samo stabilni menjao jednom , onaj na klipu nikad(samo ostrim), petljace samo navarivao jezicak pred svaku sezonu i bez greske rade( ove god kupio nove jezicke dobili tockici lufta) , menjao 2x hvatace kanapa, dva diska za petljace i jednom excentricni disk,2x sve male zupcanike na veznom sistemu ,Pretprosle godine menjana 4 lezaja na klipu i dve shine po kojima idu. prosle god 2 lancanika od vila i lezaj na spaneru od lanca od pikapa.To je sve sto je menjano od kad je imam.Svaka cast kad imas toliko posla i kada se uklapas u tu cenu rada lepo je cuti da neko nesto i zaradi.ne moguce je da za sve te godine nikada nisi zamenio petljace,nozeve i lezajeve na klipu?
Kad me to PROKLETO klupce zapadne onda ga bacim na sred njiveMi samo i iskljucivo tip 500 koristimo springerov radi presa sa njime kao preslica,a prosle godine sam poceo neki poljostrojov da koristim i nekada se potrefi da ide fenomenalno presa sa njime,a onda se zadesi klupko da ti presedne baliranje za ceo zivot.Ja navise volim sa 542 da vucem presu ali sad posto je u prskanju vucemo je zetorm 7011 u 2 i vatra na 1800 obrtaja samo strika cak i mnogo lepse radi!