Balirka

Da remiziramo, dakle ovako, treba kupiti golfa, jd traktor, claas kombajn, welger presu, amazone rasipac, suzanu motocikl......i nema glava da te boli. Zaboravih napomenuti, plug mora biti obrtac sa bar tri glave, u protivnom nece da rodi nista.

Jbg ja imam sve kontra
Traktori IMT
plugovi REGENT ravnjaci
Presa POLJOSTROJ
A kombajn nemam

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Danas sam poskidao noževe, uletela neka nesreća letos.
8b5ed037f93dd72e373be7a8ca1cac0d.jpg

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Gdje ima kupiti nozeve? Moji su dobro narezani, malo malo pa uleti komad od zgrtalice..

Zorane, za fabricku felnu retka dimenzija gume. Pre nekoliko godina u sezoni mi je stradala guma i naletim na polovnu continental. Jos uvek traje.

Nisam uspeo da pronadjem drugo rešenje. Dimenzije su 5.00-15 i jedino je ova trajalova sa kramponima bila u ponudi, 4 platna, dve godine garancije i 4500 RSD.

Apromet je ime sajta.Mani se Botoša sem masne cene nisam primetio nikakvu razliku u kvalitetu.Za sada Robert i Jašo iz St.Pazove imaju dobre delove spram cene.Nena Inđija ništa naročito po pitanju kvaliteta a neke delove sam morao i da vraćam nazad jer nisu urađeni kako treba.

Maticu nije tema al ja sam identicne probleme imao sa firmom Agro FD.Pet sest puta sam imao reklamacije na njihove delove i zadnji put na vasarau S.Palanci imali smo finu raspravu i od tad ne kupujem vise nista od njih.Kad vec kopiraju jedan deo jel toliki problem to odraditi na standard i na meru.

Ja sam i botosu trebao jedan disk vratiti pa me iskulirao u najvecem poslu, pogresno rupe za stift na disku od petljaca bile izbusene , odaljilo mi disk 3 mm od malih zupcanika i nije htela da veze , napatih se samo zvoni. Kad sam ga zvao da reklamiram rekao je ne moze na vasaru je nekom par dana , kad sam mu rekao nije problem docicu do vasara i doneti disk da vidi proderao se da nece , i naravno morao sam ga oterati u pm.Od sad kod roberta samo skoro duplo jeftiniji na nekim delovima a kvalitet isti kao i botosa "ljudine"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh