Balirka

Neka pita na ovaj broj. Moze i Viber.
6d03db8a4b03e011746cc20acef28b0e.jpg

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Sredjeno,ali sa dosta zivaca
Lancanici naruceni u apro met ada ,
Levi je lako naisao i suvise lako ( rukom) ali je tanji od fabrickog 3mm i morao sam platne podbacivati do zegera, a desni kardan sto ide na njega sam uspeo posle 3-4 h mlavljenja cekicem skidanja brusenja nuteva, 2 slomljena cekica i kad sam se po ruci opalio onda sam poceo mlaviti sve snage pa nek pukne,ostao bez zivaca, za divno cudo nije pukao lancanik i naisao.
Komsija se isto napatio prosle godine sa isto tim lamcanikom,izgleda u apromet nemaju odgovarajucu dimenziju nuteva
03399e6389cc24b01afcfeb3fb00c15e.jpg

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Juče menjan petljač na njivi, posle sve radilo super a dotle sam živce pogubio. Moraću pre sledećeg otkosa da detaljno pretresem vezače ...

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Popkisli smo sinoc ko misevi...Ostalo jos za 20-tak bala da se izbalira kad je pocela kisa da pada... Pola sata sam sedeo u traktoru i cekao da prestane kisa da izadjem da zatvorim balirku.

Poslednja izmena:
Usluzno baliranje je bilo, pokisli su onako redovno, neznam kako ce uspeti da osuse bale...

Hitno potrebna pomoc ko ima najkvalitetnije delove za CLAAS prese uzeo od lika iz Ratkova pre tri dana bregasti razvodnik pikapa i lezajeve evo sve se raspalo sad moram na brzinu stari da okrpim da zavrsim posao ali mi treba da kupim nov.

Danas pila isprobana nije bilo nesto puno bala oko 80 al je sve proslo bez problema. Pravo baliranje bi trebali bit za par dana posto ima pokosene trave samo se ceka bolje vrijeme.
fotogrkck.jpg

fotogroco.jpg

fotogrmgm.jpg

fotogrtzt.jpg

Do sad 12000 bala natukao, a imam jos 20 jutara prve deteline, mislim da cu oboriti proslogodisnji rekord i prebaciti 50 000 godisnje :)

Послато са LG-G2 7.1.2 уз помоћ Тапатока

Moja je 70-i neko,kupljena u PKB,dosao majstor Sagi iz NS,komplet rasturio,ja ispeskario ispravio limove,spric-git,smirlglanje pa osnovna pa udario glanc,nalepnice,Sagi dosao i sve sto ne valja promenio originalima,zavrsio i kaz'o "baci gotov presa",ona gazi samo puca,ume koju da propusti kad je velika prasina mada malo nafte na klupce i gas....
Nema posla vise ali mi zao da je prodam,neka stoji leba ne trazi,ko zna dal' cu opet vuci kuci detelinu.

Nazad
Vrh