Balirka

Колеге форумаши да ли је неко радио ремонт скоро или зна где има да се купе лежајеви за клип,у питању је РИВИЕРРЕ ЕР40?

Malopriie nadjoh snimak na telefonu, baliranje kukuruzovine prošle godine sa Welger 550 i Europard 554 traktorom.

[video=youtube_share;3YrseNhw3Hg]https://youtu.be/3YrseNhw3Hg[/video]

Ovo je Welger 530,550 ne postoji.Nije mi jasno kako Welger balira kukuruzovinu kada je ovde pisano x puta da se raspadne u tom poslu i nikako nije kadra.Ovo je 100% Claas balirka kojoj si ti dodao Welger nalepnice i prefarbao u crveno. :haha:

Nisu moji ni traktor ni balirka.Radi se o 530,pogrijesio sam kad sam kucao a nisam primijetio.Vlasnik mi je uradio 300 bala bez problema,par puta je kanap pukao na vec vezanoj bali jer smo malo pretegli pa nije mogao da izdrzi ali nijednom u samoj presi.Presa nijednom nije stala,zaglavila ili razvezala cvor.Godinama mi vec balira isti covijek i nikad balirka nije napravila nijednu jedinu gresku.

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk

Ja sam balirao npr stapove od suncokreta,stap se poprecio ispred polumeseca,polumesec ga nije mogao slomiti i pukne mi srednji disk,sjebe hvatac ,itd. 150e stete za sta. Isto to moze biti i sa kukuruzovinom.e sad ako balira 50 din od bale posle 300 bala je pokrio mogucu stetu,sve preko toga je zarada :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Jedno je kad se balira zapravo istarupirana kukurzovina a sasvim drugo iseckana sa seckama na adapterima..moje iskustvo je bar takvo..posle 222 koji se malo sporije vuce bude sitno zapravo(pod uslovom da su nozevi naostreni) i tu nema sta da upadne u vezac a ovi stapovi od 30 cm kako ti bog da..

Zna li neko broj majstora za prese, mislim da je bio aktivan ovdje pod imenom Levak? Tražilo mi je par ljudi njegov broj, imao sam ga ali sam zagubio negdje.

Čuo sam od jednog člana da je majstor do bola,ako ponese alat za prese,dakako nemogu se prese opravljati alatom za traktore,treba'l još presi da izraste motor,sa sve auspuhom

Mora welgerica kod zubara,fali zuba masu
bbde8a41c79f752bfb0e3c0041319280.jpg

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Momci...trebaju kolegi neki lezajevi preko kojih hoda klip...balirka je dzon dir 332....Najbolje bi bilo kad bi naso u BIH....

Nazad
Vrh