Kosjerac
Prijatelj Foruma
Komšo trebalo bi da se remontuje vezač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje imam markant 50 a odrzava mi je majstor Steva iz Kumana. Nisam majstor i malo toga znam da nastelujem ali Steva dodje i servisira je jednom u dve god i do sada nisam imao problema. Steva pogleda kako izgleda cvor koji veze nasteluje i nikad je u radu ne proba. Za Stevu samo reci hvale,ekstra majstor a nije skup.Imam claas markant 50 i nesto mi ostavlja odresene bale sa leve strane.
Uros ga nahvali, pa mislio da zovem da vidim ima li pomoci ili da prodajem.
Hvala druze Matic puno,sada mi je lakse kada ima da se kupi kod nas! puno hvalamica@ Delova za te vezače ima kod Roberta u Adi.Ovo je adresa njegove firme http://www.apro-met.com/?lang=sr A ko će vam ih ugraditi i izvršiti defektažu ne znam.
Planetarni vezač se gotovo nema šta podešavati ili popravljati (mislim na sam planetarni sklop). Ja sam kod moje MF 14 otvarao jedan jer je od stajanja bio zapekao no malo nafte je to riješilo, kontrukcija je jako prosta.. Svojevremeno sam ih nalazio kao kompletan sklop (samo planetar, bez petljača) za oko 50 evra u inostranstvu.
jeste bas je prost nema sta da se podesava sem sto ima da se skine nozic jedan saf i to je! pa nije to mnogo 50 evra samo treba naci! ja sam prezadovoljan na presu naravno ima boljih ali da cuknem u drvo nikakav problem ozbiljan nisam imao vec 10 godina je kod mene! samo eto malo me buni sto nece da radi sa tip 500 znaci zapetlja ali nece da ga svuce i otkine kanap! a sa 320 bez problema svaku veze!