Zmaj 151
Član
mislim da ce je rajka terati bez problema ako bude tesko jedna nize brzina i przi,ali do tad videcemo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Necujes sa masseom,a sa 577 mislices da bungurastek sa njim neces cuti nista tj presu,ja sam imao 577 i kada sam a svega par puta presovao uopste necujem presu inace je bio novi tip sa kabinomKako sam kupio Gallignani 539 ne stenje ali budemu ponekad vrućina samo prebacim u 3 sporu maloga oladim,probo sam raditi sa Masseom ali nemam osećaja i ništa se nečuje.Mislim da bi najbolje lego 577 sa novim tipom kabine a i onako mi tata kaže da sam mu dužan jednu sedmicu
cinitise jer je moj pik ap 170cm a njegov je manji pa je zato non stop pun,ali nije bitno poredjenje bitno je da prese idu,a kad pocnu da seru da odvezivaju pa se namucis kao isus jebes posoVelika je razlika imeđju otkosa gde Bubu tera presu a gde Zmaj 151 radi ,nisu snimci za poređenje.Ja naj vise radim sa 539 jer mi se čini da je najbolje usklađem što se tiče brzina i brzine kardana.Probo sam sa 560 isto ima kardan 780 o/min ali je prebrz u brzim a prespor u sporim brzinama.Zato mislim da je 577 idealan,a moj Massey ima samo jednu brzinu kardana tj 540 o/min da ima opciju od 1000 o/min bilo bi daleko bolje raditi sa njim
- - - - - - - - - -