steva mrštanac
Član
Ja neznam kako ljudi mogu da baliraju sa tip800, kad je to konac za kombajnske prese. ja sam probao kad sam kupio presu ona veze al kad izadje bala ona puca. Jedino da veze labavo kao na kombajnu pa da ostane citava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze ali slamuJa neznam kako ljudi mogu da baliraju sa tip800, kad je to konac za kombajnske prese. ja sam probao kad sam kupio presu ona veze al kad izadje bala ona puca. Jedino da veze labavo kao na kombajnu pa da ostane citava.
Ja neznam kako ljudi mogu da baliraju sa tip800, kad je to konac za kombajnske prese. ja sam probao kad sam kupio presu ona veze al kad izadje bala ona puca. Jedino da veze labavo kao na kombajnu pa da ostane citava.
I ja imam Markant u kombinaciji sa Zetorom , ako je jaka može i 4R . Najčešće 1 ili ako je lošija 5R . Imam mušteriju koja ima oko 190bala/KJ , bilo je da sam u 2R presovao .Ako moze neko da mi kaze ko ima Ursus c-360 ili traktor koji ima slican prenos, kojom brzinom presuje kad je jak materijal u pitanju. Presa je Claas Markant 50. Moze li 1 ili treba da se redukuje...
I ja imam Markant u kombinaciji sa Zetorom , ako je jaka može i 4R . Najčešće 1 ili ako je lošija 5R . Imam mušteriju koja ima oko 190bala/KJ , bilo je da sam u 2R presovao .
U Obrenovcu: drvoplast-1150din
Mitic-1150din
Makedonska-1200din
Bane komerc-1100din
Odzacka-1150din
Cene su za vanilu tip 500