Autoput Beograd - Zrenjanin - Novi Sad

To je industrijska zona a otkupljivali su kao poljoprivredno zemljiste.Zakon je donet da se prebaci na industrijsku zonu pre 8-9 godina.Namerno nece da promene.Pokupovali kao poljoprivredno a posle ce kada njima odgovara da premene namenu.

Unistavli su useve bez nadoknade, hoce neke kolibe(vikendice) da plate samo utrosen matrijal...
Dosta nepravilnosti.Nisu smeli ni da otkupljuju zemlju dok se neke procedure neizvrse.

meni na vise mesta prolazi kroz,oko 25 lanaca,u opstini neznaju dal uzimaju teget liniju,zelenu il roze,teget linija bi trebalo da bude ograda ove druge linije su posle nje,uglavnom auto put obilazi matijevica,agros,aldahru pa je tako krivudav,napravili luk, poslacu slike,same krivine

Da jbt, i ja sam se iznenadio kako krivuda put, logicno je bilo da ide blize Tamisu, a oni ga pustili skoro skroz do Debeljace i Kovacice

Može,ali ne daju.A što se tiče opština ,vidi se da su teška govna tadićeva u njoj ,dobro i dačićeva,mesto toga da pomognu svom stanovništvu jer platu dobijaju od poreza koje to isto stanovništvo plaća.
Živeo sam u zabludi da su samo ova naša mađarska g....... šupci,izgleda su šupci i na drugim mestima iako nisu gembeši.
E ta divna napredna demokratka stranka koju su mnogi voleli samo zbog subvencija,nisu gledali dalje od svog grbavog nosa,e to se sada nama obija o glavu u ovom i narednom periodu.

ima teget linija,navodno ograda,zelena i posle roze,nezna se jos koju ce uzimati,ako samo teget nesto i ostane,ako roze,ode preko 35 % zemlje sto obradjujem,neznam kako cu dalje
kako pravili krivine tako me vatalo,da je islo ravno manje bi me potrafilo,ostali u selu po 2 do 3 lanca,pa cute,kazu mi smo dobro prosli a ti nemas srece,necemo da se bunimo,sta ako nas posle potrafi

Da li ima negde na netu da se vide tacni brojevi parcela preko kojih prolaze, ovo sto sam ja nasao su samo grube mape bez katasterskih brojeva?
Da li moze u Opstini Kovacica da se to vidi? Mislim, brojevi parcela.

Ja sam napisao da ce doci do poremecaja na trzistu polj zemljista...U Kovacici ,,svega" 27 ha!?
Pogledaj druze ko Idvor. Mnogo ali basnogo parcela, nema prelaza do kovacice pa nazad za uzdin preko 30 km u jednom pravcu, najbolju zemlju nam cepaju i uzimaju a celo selo zivi od povrtarstva i ratarstva....

Da li ima negde na netu da se vide tacni brojevi parcela preko kojih prolaze, ovo sto sam ja nasao su samo grube mape bez katasterskih brojeva?
moze na drugom spratu u opstini ,desno, trazi janko holos, urbanista.tacno da vidis kako ide,detalje,samo brojeve spremi,mislim da rade do 15h,ali bolje ranije.na netu nema

Ovaj autoput ce proci dobrim delom i kroz muzljanski atar, a pre par godina je sasvim "slucajno" Ivica Dacic tu nakupovao zemlje, sad me uopste ne cudi zasto.

Pricalo se i o autoputu bg-pa-vs , da li neko ima neke informacije o tome, kuda bi prolazio?

do 25 maja moze se podneti prigovor,mislim,i po savetu advokada trebalo bi poslati primedbu,ko nece da mu prolazi autoput,kasnije u nekom postupku moze zatrebati,ako dodje do toga

Imam ja u pdf formatu za sve katastarske opstine mogu da ti posaljem na viber ako ti treba

Nazad
Vrh