AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Јасно ми је, али антифриз је био на максимуму. Уље сам заменио у априлу и то је сад у систему за хлађење. Негде је морао тај антифриз да оде а ја нисам приметио. У експанзионој посуди има 7-8 центиметара ове емулзије и на дну посуде је тек антифриз. После ћу скидати свећице да видим тамо шта се дешава али мотор је нормално радио. Није се ни лампица за уље упалила.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Јасно ми је, али антифриз је био на максимуму. Уље сам заменио у априлу и то је сад у систему за хлађење. Негде је морао тај антифриз да оде а ја нисам приметио. У експанзионој посуди има 7-8 центиметара ове емулзије и на дну посуде је тек антифриз. После ћу скидати свећице да видим тамо шта се дешава али мотор је нормално радио. Није се ни лампица за уље упалила.

Antifriz je otisao na auspuh

Ако је и отишао тако онда нисам приметио. Можда да је била зима видело би се да дими на ауспух.

Bio na maksimumu krenuo da kuva, pomesao ulje, voda kruzi i dalje kroz sistem pa ta emulzija zna da ostane u sacu ili bloku.

Nemas bas neki veliki izbor...
Topran je generalno krs i izbegavam bilo sta od njih da kupim. Swag/ Febi sta god je jeftinije jer dobijes isti deo. Behr i Sachs su bili prva ugradnja al nzm dal ih ima uopste u ponudi vise, a i kad je bilo nisu bili ispod 200e. Ja sam na W202 pre 7-8g stavio SWAG, i kutija je bila Swag al je u kutiji bio Borg Warner... Evo i danas radi

I vidi ako mozes da uzmes komplet visko (A606 200 00 22 ili A606 200 01 22) i novi tip plasticnog ventilatora sa OM606 i 605 turbo motora, ventilator ima vise peraja i ozbiljan protok vazduha. Na vodenu pumpu provereno pase direkt, to je identicno od 602 do 606, znam da su stavljali na 603 turbo motore tako da bi trebalo da pase i na 602 atmo.

Poslednja izmena:
Na obe w124 su mi plasticni ventilatori.

Videh na prodaja delova febi 10k, ima neki nfr 5200. Toprn necu, ima i neki abakus 6k.

Nazad
Vrh