Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100eur sigurnoI koliko jos majstor uzme za ruke?
Sta podrazumava mali servis samo ulje i filter ili jos nesto?Mali servis nije skup.6.300 te izađe.
Gde si nabavio delove i sta si sve kupio? Juce smo kupili sve delove sto je potrebno za veliki servis za Passata 19tdi 101ks i izaslo oko 39000
Pisao sam par stranica u nazad da me je izasao 500e servis i svi ste na mene dza bu,skoro ce i Denija izaci toliko.Planiraj od 80 do 100e za ruke
Stvar ukusa naravno,al meni je Fiat Multipla ruzan do bola.Znam dosta vlasnika istih i nisam cuo ruznu rec za taj auto,al ruzaaaan,bar meni.Mislim da nema ruznijeg auta od ford KA....od novije proizvodnje..
Nisam znao da koriste ferarijeve motore. A ne vozi ih samo mafija. Vozi ih i neki nas crkveni poglavar, a da imam para i ja biKad cujete motor ovog gore(ili nekog drugog) Maseratija, tek onda cete da se smrznete. Kao na formuli, samo pisti..
Inace, uglavnom ugradjuju ferarijeve V8 motore.
Vozi ih iskljucivo mafija, ne postoje modeli za 'obicne' ljude..