Milton
Član
Fala drugari, znam sve sta kazete ali neka situacija cudna i povoljna pa sam je dotero danas na probu dva dana. Zena se odusevila pa cemo videti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izbija se izbijacem i cekicem.Kako izvaditi košuljicu ležaja koja je ostala u dobošu ?
hahahha,tacno sam znao da si alfistaNisu majstori nego serviseri, danas na prste mozes da izbrojis majstore, ovi sto odvijaju srafove za pare nisu ni prosli pored majstora.Meni na Alfi pre par nedelja bio redovan servis i zbog garancije sam morao kod ovlascenog servisera da idem.Zamene oni ulje kad ujutru ja pomeram sa parkinga kad mi komsija kaze jel ovo tvoje ulje ja izdajem kad ono batica sveze ulja ispod, okrene mi se celo naselje Kad carevi nisu lepo dotegli cep, izgleda zaboravio da dotegne nego samo zavio rukom
Al bar sam popio espreso i mali hajniken dzabe u znak izvinjenja cak mi dali i jelikicu koja mirisala 3 sata