Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Audi 80 je pocinkovan tako da o truljenju ni govora.
Audi 80 je pocinkovan tako da o truljenju ni govora.
Izvini na pitanju,ali za sta ti treba taj radni auto? Sta bi radio sa njim?ali mi za radni auto tako nesto ne odgovara.
Za mene je bolje auto staro 30 god od nekog starog 13-14, po istoj ceni, ali nismo svi isti, svi imaju nesto svoje...Gde je nekada čuknut tu će početi da rđa bez obzira kako je popravka urađena.Ne bi ja tupio o tome bez veze da ne posedujem Audi 80 koji je pregazio treću deceniju i koji nema tragova korozije nigde sem na gepek vratima koja su udarena kada je kupljen pre 16 godina.
Kolega audiji ne trule,lim je pocinkovan.Kvalitet cinkovanja kod njih je na vrhunskom nivou,nema nikakve veze sa pocinkovanim olucima ili cevima.To mogu da ti garantujem jer je drugar godinama prodavao polovne delove za audi i vw,bilo je po dvadeset 80-tki i b4Kako da ne To je najveca zabluda u istoriji da pocinkovan limarija ne truli.
Nije nikakva teorija,uzmi neku haubu od audija skini boju i ostavi je na otvorenom,nikada nece istrulitiTo mi je najsmešnija teorija o pocinkovanoj limariji i rdji,da ne rdjaju.
Pežo 206+, 2011 godište, 1.4 hdi motor, prešao 250 000km, da li je bolje probati oćistiti ili izvaditi DPF filter?
Macolica i majzlo čuda čine kod čišćenja.Pežo 206+, 2011 godište, 1.4 hdi motor, prešao 250 000km, da li je bolje probati oćistiti ili izvaditi DPF filter?