danger
Član
tako je,i na zmaju kad iskljucis heder stane i grlo i sta sad tu nestima ili pricam spanski 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

branko7 je napisao(la):Obrtaji doba jedino služe da ga našteluješ za određenu kulturu, onda dalje ide sve po sluhu kombajnera. Dok ti na satu vidiš da su obrtaji opali, a nisi to osetio sam, to je već zagušilo![]()

, sto vise misljenja to bolje ali na kraju bi trebalo da se odradi i jedan zakljucak zar ne? 
sa strane , u drugim zemljama ovaj pojam je istorija sto nazalost kod nas nije slucaj.interesantan predlog a cini mi se i dosta koristan , jedini problem bi meni bio taj sevo kao i izrada mehanizma za regulaciju posto nemam iskustva u toj oblastiIz ove price sledi da bi automatika trebala da ima mogucnost pracenja kvaliteta ovrsenog zrna i rastura na repu, a kao "alati" za popravljenje ovih rezultata bi trebali da sluze senzori za pracenje zazora dob-podbubanj i otvorenost sita (gornjeg i donjeg), kao i direktna kontrola ovih vrednosti putem serva.
,korpa se podesi jednom za odredjenu kulturu,malo korigovanja i to je to,ako su jutarnji sati i kasnii vecernji zbog rose i izvrsavanja i sta tu vise treba,mozda bi bilo bolje ako ces to sve da radis da napravis neki cenovnik sa ovim ili bez onog pa da vidis kako ce da traze samo slamotrese i elevatore,a sve ono od rasipa,vlagomera i podesavanje i senzori na podbubnju nece biti bitno odjednom,takvi smo ti mi balkanci,sve bi mi,al kad stigne faktura onda moze i bez tog

?? Ako neko ima 35000€ taj neće kupiti zmaja pa da ga budži i još ulagati u njega nego će lepo uvesti nešto kvalitetnije od stranih kombajna i biti mirniji nego sa novim zmajem.