mariusb007
Član
kako kome , cinjenica je da mi to nemamo ni na novim zmaj kombajnima,ivanhoe je napisao(la):Nigde nisam napisao "naivan" ,a ako vec radis automatiku to su osnovni pojmovi
sto znaci da kolege iz zmaja su jos u zabavistu, obzirom da se u sedmom razredu radi "osnovni vlagomer"
izvini ali ja bas i nemogu da poverujem u ovo
ivanhoe je napisao(la):Opet smo kod osnovnh pojmova.Cer mi je u 7.razredu na tehnickom pravila osnovni "aparat"

znam na sta si mislio ali to nikako ne mozes uporediti sa ovim , to je za malu decu...
Primamlijva ideja ali odkud znas kolicinu ? na osnovu ceka zakljucujes kolika je vlaznost?ivanhoe je napisao(la):No sarkazam nastranu iako je bunker Faradejev kavez zbog povremenih dalekovoda od cak 380KV merio bih periodicno sa Fuzorkovanja83,3Hz (sredina osnovne F i 1.harmonika mreze)rezultat dodatno izveo na velikom 7segment led pokazivacu.
sta ako se covek nalazi iza brda i dolina gde bas i ne postoje dalekovodi u blizini

Meni je u glavi koncept standardnog vlagomera ,ali tu treba izmeriti provodnost + kilazu koju ja ne vidim kako bi izmerio obzirom da se radi o velikoj kolicini...