Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slike u oglasima su jedno a kad odes na licu mesta sasvim drugo vidis ja sam se isto zakacio za te strane imaju alu stranice al kad sam video na sajmu u N.S..bile su sve tamo na jednom mestu sam mogao najbolje uporediti sve je to tanko i odlucio se za Becejsku sa pocinkovanim stranicama ove strane prikolice kad pogledas ispod nje i ispod becejske da uporedis konstrukciju prikolice razlika ko nebo i zemlja sve je to lepo dok je novo al kad je zakacis za kola i natovaris posteno onda se vidi koja kolko vredi ja sa mojom becejkom vec par god vucem paradajz sa njive natovarim po 700kg i samo peva i po letnjem putu i po asfaltu vec je prenela tereta strasnoi jos uvek je ko nova a ta alu prikolice vec bi bila ko sa ratistaPo meni sve te nove prikolice su jad i beda, imam Stemu, sve je to tanko
gledam strane iz 80 i 90tih god. to je klasa
kolega ima gibnjarku pravio jedan majstor ovde, ide za autom milina, na auto putu 120 pliva
a moja Stema kad je prazna ne smes da predjes 70, skace za autom
Uzeo sam pre tri god. uvezena iz NemackeKada ste uzeli tu Stemu i koju?
Skoro je bila u oglasima starija Humbaur sa ciradom, čini mi se 1300kg ukupne nosivosti za 1100e. I sledeći dan kad sam rešio da hoću da uzmem, nje nema nigde.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Za 2 osovine treba C ??,za auto prikolicu ?.Ova je bila 650€ bez arnjeva i cerade.
Arnjevi i cerada 30.000 hiljada dinara.
I ja sam hteo sa dve osovine ali trenutno nemamo ni otac ni ja polozeno za C, pa ne bih da se kockam sa policijom.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
2.5t nosi trigano sa 2 osovine i dodaj težinu onoga što bi j vuklo eto te u C kategoriji.Za 2 osovine treba C ??,za auto prikolicu ?.