Auto prikolica

sremac84

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2014
Poruka
3.282
Lokacija
indjija
Ja imam na raspolaganju dve, a nude mi i treću da doteraju za dž, mehanika orašje, odlične prikolice, ne znaš da je imaš zakačenu, bile registrovane, sve regularno i sad više ne može, greota...
 

skal

Član
Učlanjen(a)
8 Avg 2010
Poruka
1.001
Lokacija
Padina
Po meni sve te nove prikolice su jad i beda, imam Stemu, sve je to tanko
gledam strane iz 80 i 90tih god. to je klasa
kolega ima gibnjarku pravio jedan majstor ovde, ide za autom milina, na auto putu 120 pliva
a moja Stema kad je prazna ne smes da predjes 70, skace za autom
slike u oglasima su jedno a kad odes na licu mesta sasvim drugo vidis ja sam se isto zakacio za te strane imaju alu stranice al kad sam video na sajmu u N.S..bile su sve tamo na jednom mestu sam mogao najbolje uporediti sve je to tanko i odlucio se za Becejsku sa pocinkovanim stranicama ove strane prikolice kad pogledas ispod nje i ispod becejske da uporedis konstrukciju prikolice razlika ko nebo i zemlja sve je to lepo dok je novo al kad je zakacis za kola i natovaris posteno onda se vidi koja kolko vredi ja sa mojom becejkom vec par god vucem paradajz sa njive natovarim po 700kg i samo peva i po letnjem putu i po asfaltu vec je prenela tereta strasnoi jos uvek je ko nova a ta alu prikolice vec bi bila ko sa ratista
 

MONTOYA

Član
Učlanjen(a)
21 Jun 2009
Poruka
13.352
Lokacija
Sovljak (opština Bogatić)
Kada ste uzeli tu Stemu i koju?
Skoro je bila u oglasima starija Humbaur sa ciradom, čini mi se 1300kg ukupne nosivosti za 1100e. I sledeći dan kad sam rešio da hoću da uzmem, nje nema nigde.


Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Uzeo sam pre tri god. uvezena iz Nemacke
Kupio je od ovog lika
 

SimkeVa

Član
Učlanjen(a)
22 Sep 2013
Poruka
672
Lokacija
Valjevo
Humbaur se i meni najviše sviđa i baš se kajem što nisam zvao odmah za ovu što je bila. Takva nova je sada 1600e, a kod nas nema ovih manjih od 750kg.
I mi smo imali samogradnju od torzije od auta sa oprugama i amortizerima, mogla čaša vode u njoj da se vozi, ali džabe kad sad ne može da se registruje.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Vrh