vica022
Član
jedno kilo zileta radi zvuka , i besplatno brijanje odmah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na prvom klipu ima prigusivac a na ovom zadnjem nema,moj je bez prigusivaca ali ne radi i cuje kao ovaj ni priblizno ovaj kao da puca mozda je do zvuka ali meni se ne svidja,moj brat je hteo i njemu da narucim kad je kupio 82.1 i kad je njemu stiglo bio je sa prigusivacem cuje se malo jace od obicnog auspuha,kad sam zvao da pitam u gocem gde sam kupio rekli su da ne prave vise praznu cev jer kao jako se dere bez prigusivaca i moguce je da se zapale zetveni ostaci kad je samo cev,kako se moj cuje meni se svidja a i svi po selu znaju ko je kad prodjem narocito kad radim transport u kabini je nijanusu bucniji,a sto se tice potrosnje ulja i neracnomeran rad od.toga nema nista,sve je isto samo sto kad se daje gas ne moze da se uporedi sa originalomDal na ovom prvom snimku ima nesto u cevi kao prigusivac ili je samo suplja cev...? na poslednjem snimku mi se vec ne svidja zvuk...