Auspusi

eh i ja sam to razmisljao da samo stavim prokromsku cijev bez lonca na imt 533

trebalo bi da ima odredjeno prigusenje ali za dizela ne previse. obicno je samo izbusena cev u loncu i dovoljna da malo prigusi.ja vecinom oblozim ili napravim po originalu slican. na vladimircu mi je mali lonac i prosupljio ali je samo oblaganje bilo dovoljno .ubacim pocinkovan lim i sluzi prilicno dugo. na autu mi je isto oblozen i sluzi vec 4 godine i jos ce prilicno.

912654_744362228947719_127780574_n.jpg

Sta mislite na ovakvu verziju auspuha? Obicna prohromska cev :osmeh:
Drugar je stavio na svoj traktor,inace motor je Mercedes OM352 bez turba.

Moze neko da mi kaze kako se pokazali gocem auspusi jel su mnogo bucni zamenio bi na rakovici 76 jer ovaj fabricki jako bucan a i skoro unisten za 200 sati cena obican 1300 aluminizirani 1600 ja bih uzeo ovaj skuplji jer njega imam ali samo cev na 820...

Pisao sam u temi "mtz belarus" u vezi auspuha... stavio bih samo cev na belarusa bez turbine,pa me zanima sta bi bilo,kakav bi zvuk bio jer nema nikakav prigusivac...?

Ako si slusao tenk onda je to to. I cepove u usi.Prvo ti motor nece raditi kako treba ,vise trositi i goriva i ulja a drugo policija ako te zaustavi zbog buke gledaj sta ces. Mani se americkih narkomana

Ako jedan ima ajd sad svi da turimo cev samo. Eeee malo ce me teze neko navratiti na to. Ako vec hoces buku pravu turi parce cunka na granu pa oslusni. Tenk u originalu

Znaci ti tvrdis da nece mnogo biti bucno... a da li na ovom prvom snimku ima neki prigusivac unutra ili je samo suplja cev bez icega?

Znaci ti tvrdis da nece mnogo biti bucno... a da li na ovom prvom snimku ima neki prigusivac unutra ili je samo suplja cev bez icega?
Ta prohrom cev je za motore sa turbo punjacem, ali neki stavljaju i na obicne , posto je 110cm duzine nije strasno kao i na snimku se cuje taj motor nije turbo. Na drugom videu ima mnogo original mtz traktora sa samo cev a ovakav je zvuk bez auspuha

- - - - - - - - - -

Dal na ovom prvom snimku ima nesto u cevi kao prigusivac ili je samo suplja cev...? na poslednjem snimku mi se vec ne svidja zvuk...

Nazad
Vrh