Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pravio meni na traktore od pocinkovane cevi i nista posebno mozda dve sezone duze izdrzi od obicne cevi isto izgori dzaba sto je pocinkovana.Jedino od prohroma traje vecno.ima li neko iskustva sa pravljenjem grane za auspuh od podcinkovane cevi ili slicno?
Meni su na traktoru evo 5 sezonu i do jeseni ih moram opet menjati jer su gadno ogoreli,a slike jedino mobilnim da probam jer mi je foto aparat u kvaru pa ako uspem sa mobilnim postavicu ti slike!a odprilike koliko moze da traje?I ako mozes molim te da slikas
Prepravljen auspuh na r65,radi bolje preglednosti...
jel moze slikeMeni su na traktoru evo 5 sezonu i do jeseni ih moram opet menjati jer su gadno ogoreli,a slike jedino mobilnim da probam jer mi je foto aparat u kvaru pa ako uspem sa mobilnim postavicu ti slike!
Crnu uljanumoze neko da mi kaze koju farbu da kupim za farbanje auspuha (u crnu bih boju) ?