Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno, pa i nov skuter kad kupis limit mu je 45km/h jer spada u moped...Jel moze ta blokada da se skine
Pa zavisi od skutera, kinezi jedva dok aerox i peugeot lagano navuku 60 ako ne i vise. Standardno skidanje blokade je skidanje elektricne pa onda skidanje redukcija iz cijevi auspuha i samog auspuha, skidanje blokadi sa prenosa itd. Na tim malim glupostima koja fabrika mora staviti nabere se brzine, a potrebno je samo znanja. Ako se malo da i kesa fina se masina napravi, samo da ima dijelova..Naravno, pa i nov skuter kad kupis limit mu je 45km/h jer spada u moped...
Ali u oglasu svaki ide preko 60 ili ima neki kit pa ide i dosta vise
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Fabricki je limitiran na 80km/h kad se skine blokada ide dobrano preko 100.Знам да се води као атв. Колико је кубика? Ако је 600 кубика и преко 30 кс требало би 105-110 км на сат да иде.
И онда када те нахвата милиција да идеш преко 45км/х идеш на ванредни технички скидају ти таблицу и пишу пријаву.Vidi ovo kolega, kod nas maloljetni mogu poloziti za skuter sa 14 godina. Uz tu kategoriju(AB cini mi se) dobijes F sa kojom smijes voziti poljoprivredne masine, a u poljoprivredne masine spada i lexion kojeg je bez hedera magistralnim putem tesko voziti jer je velik koliko i traka. A ne moze voziti smarta kojeg dvojica ljudi prenesu. Svaka cast onome ko je odlucio tako
Pa zavisi od skutera, kinezi jedva dok aerox i peugeot lagano navuku 60 ako ne i vise. Standardno skidanje blokade je skidanje elektricne pa onda skidanje redukcija iz cijevi auspuha i samog auspuha, skidanje blokadi sa prenosa itd. Na tim malim glupostima koja fabrika mora staviti nabere se brzine, a potrebno je samo znanja. Ako se malo da i kesa fina se masina napravi, samo da ima dijelova..
Znam ja sta to moze, imam jednog koji ne izgleda opasno ali prebacuje stojuVidi ovo kolega, kod nas maloljetni mogu poloziti za skuter sa 14 godina. Uz tu kategoriju(AB cini mi se) dobijes F sa kojom smijes voziti poljoprivredne masine, a u poljoprivredne masine spada i lexion kojeg je bez hedera magistralnim putem tesko voziti jer je velik koliko i traka. A ne moze voziti smarta kojeg dvojica ljudi prenesu. Svaka cast onome ko je odlucio tako
Pa zavisi od skutera, kinezi jedva dok aerox i peugeot lagano navuku 60 ako ne i vise. Standardno skidanje blokade je skidanje elektricne pa onda skidanje redukcija iz cijevi auspuha i samog auspuha, skidanje blokadi sa prenosa itd. Na tim malim glupostima koja fabrika mora staviti nabere se brzine, a potrebno je samo znanja. Ako se malo da i kesa fina se masina napravi, samo da ima dijelova..
Dobro pitanje u svakom slučaju. Bio mi je u rukama Can-am outlander 1000 za smešnu cenu. Izašli u atar, izvozali se i odlučio sam da mi to ipak ne treba i nisam ga uzeo. To Ide kao djavo. Ima više ključeva sa kojim se startuje. Sa jednim neće preko 45 km/h a sa druga dva ideeeee...Strašna mašina.Ljudi, jel volite vi vašu decu?
Kod vas, kod nas rijetko ko gleda ta budzenja. Cilj mu je zaustaviit golfa 6 i izvuci 10-25e zbog pojasa ili neceg drugog..И онда када те нахвата милиција да идеш преко 45км/х идеш на ванредни технички скидају ти таблицу и пишу пријаву.
Naveo sam golfa 6 jer se on pretezno vidja po putu. Njemu moze gledati da li mu svjetla rade, da li je vezan bio, da li ima svu opremu itd. Uglavnom veca je mogucnost za cascavanje. Dok ovog sa quad-om moze jedino zajebavati ako nema kacigu, bas milicajac zna koliko je taj motor tacno deklarisan da ide..А квад скупљи од голфа 6
Bolje da kao klinac sedne na nesto od 50kubika,nego da odraste pa da sam odmah kupuje 600 ili 1000 I zavrsi karijeru.Ljudi, jel volite vi vašu decu?