Kolega Bojčetiću, ti pošto radiš dosta usluge, trebao bi uzeti vučeni, naravno ako teren zadovoljava. Jednostavno to je atomizer za takvu vrstu rada, a nošeni su za poluhobi varijante. Naime moj 1500 litara vučeni odradi godišnje koliko i ti, ali za 5-6 godina koliko ga imam nisam promenio ama baš ništa. pritisak je dobar, i što je najbitnije mnogooo je moćnija turbina, jer imaš reduktor pozadi sa 2 brzine ventilatora. Takođe daleko bolja opcija po vozača. Naravno, s obzirom da je Agron, malo se mučimo sa vetrom na jednoj strani, jer kod mene uvek nešto duva na parcelama. I ja sam zainteresovan za Turbomatic ili neki slični, ali greota imam još jedan nov Agron od 1000 litara nikada uprljan, i nošeni od 7oo litara radio samo par puta, sada sve to da bacim. Inače radim i sa nošenim 45olitara, koji retko traži nešto da se čakne, generalno dobro radi, sem kaiša na svake 2 godine, i vetar je daleko slabiji, bez obzir ana usmerivače. Takođe svi moji atomizeri imaju usmerivače, bez toga ne bih mogao, i baš bih voleo da nađem atomizer koji će bacati bez usmerivača na vetru, jer naravno, da tako bolje pokriva.