marceta.b.
Član
Pa šta onda preporučuješ od nošenih od oko 400l,u tom nekom cenovnom rangu.agro mehaniku treba izbegavati kod atomizera je bitan vetar a ona ima loš
- - - - - - - - - -
PUNGUL Servis doo
Trenutno, najpametnije sto covek moze da napravi je upravo to da kupi Agromehaniku ali da obrati paznju na neke stvari. Dobro je to sto kod nje je plasticna elisa tako da pravi manje buke, bolje je centrirana, ima opciju podesavanja zakrilca a samuim tim i pravi jaci vetar,i ima manje radialno naprezanje na osovinu zbog tezine pa samim tim i lezaji u trecem sklopu traju duze. Kvalitetne Italijanske dizne. Jedino sto treba naglasiti je to da su njihove 105l pumpe (tromembranske) jako lose tako da su na manje atomizere ostavili opciju 65 litarska ili 105 litarska gde uvek pre treba odabrati 65 litarsku - zbog kvaliteta. A na vecim - vucenim atomizerima uzeti ili Cometovu APS pumpu ili Bertolini. Samo izbegavajte 105l Agromehaniku jer kod te pumpe je problem u samoj konstrukciji a takodje u servisu sam imao prilike da se razocaram i u kvalitet materijala narocito celika koji koriste za prstenove koji opasuju klipnjace unutar pumpe.
Filip Jovica PUNGUL Servis doo
Evo i jedan post iz 2008. inače Jovica Pungul vl. servisa Pungul radio mi je pumpu na ratarskoj Moravi i još neke stvari i prezadovoljan sam odrađenim poslom.(mislim da je stručnjak u svome poslu)