Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad 2h, sledece godine 4h a one tamo ce biti 6h i nije sve na jednom mestu a ima dosta voznje...[/QUOT
Komsija, ja imam AGron noseni od 450 litara, koji i tebi preporucujem, i Agron vuceni od 1500 litara, sa 6 klipnom pumpom, i rekao bih ti kao i neko u prethodnim postovima da 45 kS na tom atomizeru mogu samo da placu. Nije problem vuci tu tezinu, vukao bi ti cisternu sa vodom od 3000 litara bez problema, vec je problem sto ti pumpa i pokretanje ventilatora preko reduktora, pojedu skoro svu snagu i onda ne mozes da prdnes na usponu. Za povrsine do 5 ili 6 hektara ti je sasvim dovoljan noseni atomizer od 450 litara, a pogotovu ako ti je to na vise parcela gde verovatno nisi ostavljao 8 ili 9 metara po obodu vocnjaka za okretanje, i onda ce ti vuceni atomizer biti pravo mucenje. Ako bas hoces vuceni, onda u Agronu imas manje varijante od 700 ili 800 litara, gde su i pumpe manje i koje tvoj traktor moze bez problema da pokrece, a ujedno i traze manje mesta za okretanje, ali kao sto rekoh moj ti je savet NOSENI.
Kolega ,da te dobro sluzi i zaradi jos par ha vocnjaka
Daj mi reci koja je cena i da li ima nekog povrata od drzave ?
Dobar dan kupio sam jedan polovan atomizer od 200l i dizne su različite. Tako da sa obe strane imaju po 4 dizne, donja je najmanjeg protoka, pa ide dve za red veceg i onda ide neka treca koja ne znam kako radi. Koje dizne vi koristite i koje dolaze fabricki na atomizeru. Takodje ne radi mu manometar da li je to neki specijalan ili moze onaj sto se koristi na hidroforskim posudama.
Od drzave nema al od pokrajine koliko videh ima!Kolega ,da te dobro sluzi i zaradi jos par ha vocnjaka
Daj mi reci koja je cena i da li ima nekog povrata od drzave ?