Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakvo je stanje kod vas u hrvatskoj-koje cene tražite a koliko dobijatebećar je napisao(la):Pamet u glavu i nemojte odustajati!
Kod nas se isto ''kuha'', ovo je prešlo više svaku granicu.
Pozdrav iz HR!
zato nam tako i jeste-pitom narod šta ćeš jebo nas naš mentalitet-zato nam i jeste tako netreba uopšte da se čudimo.cukaneca je napisao(la):Sad sam kao popišan! Od 15-20 sms-ova koje sam poslao kolegama, rodjacima, prijateljima... odgovorila su mi dvojica. Na pitanje o zainteresovanosti za protest i voznju odgovor je: 'MA JOK' i drugi : 'NISAM JA ZA TO'.
Ponekad imam utisak da sam u zoni sumraka.
cukaneca je napisao(la):Sad sam kao popišan! Od 15-20 sms-ova koje sam poslao kolegama, rodjacima, prijateljima... odgovorila su mi dvojica. Na pitanje o zainteresovanosti za protest i voznju odgovor je: 'MA JOK' i drugi : 'NISAM JA ZA TO'.
ja sam danas pricao sa mojima ovde a oni mi kazu: idi ako si budala neka te policija polomi. i sta ja i kako da dokazem ljudima da treba da rade?cena mleka mizerna,svinje i bikovi dzabe a mi magarci cutimo ....cukaneca je napisao(la):Sad sam kao popišan! Od 15-20 sms-ova koje sam poslao kolegama, rodjacima, prijateljima... odgovorila su mi dvojica. Na pitanje o zainteresovanosti za protest i voznju odgovor je: 'MA JOK' i drugi : 'NISAM JA ZA TO'.
Čarapan je napisao(la):ja sam danas pricao sa mojima ovde a oni mi kazu: idi ako si budala neka te policija polomi. i sta ja i kako da dokazem ljudima da treba da rade?cena mleka mizerna,svinje i bikovi dzabe a mi magarci cutimo ....cukaneca je napisao(la):Sad sam kao popišan! Od 15-20 sms-ova koje sam poslao kolegama, rodjacima, prijateljima... odgovorila su mi dvojica. Na pitanje o zainteresovanosti za protest i voznju odgovor je: 'MA JOK' i drugi : 'NISAM JA ZA TO'.