vitezbb
Član
zna li se cena 72
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prosle godine sam imao za probu 2 kj AS-72. Vlagu sam merio redovno, i AS 72 je u septembru imao oko 30% vlage, a F02 je imao oko 26%...Dugo je drzao vlagu, ali je onda otpustio dosta naglo, tako da je u vrsidbi, negde pocetkom novembra AS imao 19% vlage, a F02 21%.Peet je napisao(la):Nameravam ove god. da po prvi put posejem bar 3kj As-72. Malo glavu razbijem s tim dal je moguce da ga vrsim kombajnom? Odnosno dal se skida ko Kermes ili teze? Jos jedna stvar sto me muci je vlaga ako predje vise od 23-24, ako nije veca nadje se racunica posto u svakom slucaju ce roditi bolje nego hibridi iz grupe 400.
Ako neko zna vise po ovom pitanju bicu mu zahvalan.
ivanm je napisao(la):Да ли и они имају малопродају одмах у Шимановцима ( дабудем сигуран да неко није "бркао")?
Ne,rade sa nekim drugim insekticidom,samo dozu za žičar.Bavanistanac je napisao(la):Zdravo svima imam parcelu od 10 lanaca pa bi da sejem AS 72,ali je prosle godine vec bio kukuruz na njoj.Pa me interesuje da li AS radi zastitu sa Ponchom naravno dupla doza?
Nisam sejao a znam da rade,bio sam kod drugara koji mi je rekao da je narucio...I ja planiram da ga sejem ove godine,mozda 4-5 k.j za probuBavanistanac je napisao(la):Ljusha zvao sam promotera za juzni banat on kaze da rade, evo se spremam da idem u apoteku da narucim seme