Lala iz Banata
Član
72 je jos bolji.Kengur je napisao(la):Imao sam AS 62 i on je tako Extra roba... najlepsi mi je bio pored NS 6010, NS 6030 i ZP 677
NS 6030 i AS 62 kao da su braca... extra rode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
72 je jos bolji.Kengur je napisao(la):Imao sam AS 62 i on je tako Extra roba... najlepsi mi je bio pored NS 6010, NS 6030 i ZP 677
NS 6030 i AS 62 kao da su braca... extra rode
Kruni se jer ima plitko zrno, slobodno počneš ranije s berbom, manji rastur, manje se jedišKengur je napisao(la):Eh da sam negde nasao seme sejao bi njega... ali svi su mi bili FAO 600... morao sam tako... a ovi drugi sto su se krunili u berbi
Isto sam teo da pitam i ja. Oni koji su ga skidali kombajnom, da li mogu da izvrše poređenje otpuštanja vlage as hibrida sa recimo pionirom ili zp-om?steva 1984 je napisao(la):Koji mi sortu preporucujete AS za krunjenje kombajnom nisam ga dosad sejao pa bi da probam
Da si ga sejao i na 21, isti bi bio. On nema osobinu da sa redjim sklopom produzuje klip. On je isti sejan na 21 ili 30 cm.Zoran Kostović je napisao(la):Imaju vreće od 25 i 30 hiljada semena. Po meni svakom hibridu smeta korov pa će tako i sedamdesetdvojci. Kvalitetna hemija, adekvatno i na vreme odradjena sprečava taj negativen uticaj. Ja sam ga sejao na 24cm. Bio je odličan.