Arpadžik i luk

Za luk iz semena stavljaj mnju dozu goala.Radi iz dva puta u razmaku 3-5 dana.

Sad kad sam prskao vidim u nekim glavicama počele da se suše i nadjem crva malog unutra.Prskao sam kao što sam i rekao...

Sme.

Eh da vidis sta sve ja mesam kad jabuku prskam. Moram dobro da razmislim sta sam stavio sta nisam jer bude po 5-6 preparata. Naravno sve je po propisima, i svi preparati su dozvoljeni:ppozdrav:

Moze da se mesa ali ne vidim svrhu jer su priblizno slicni preparati.Talstar(bifetrin) je piretroid a u Konzulu koji je kao Nurelle D imas hlorpirifos + piretroid(cipermetrin).

Jel se sme nečim prskati luk ima 5,6 listova protiv trave. Na toj parceli je bila detelina neka koja je bila pola detelina pola sirak i kojekakva trava.Prvi put radim luk.Prskano je goalom ubilo je travu.Opet je krenula ja oplevio i sad opet kreće.Ne znam sta da radim..

Jel zna neko da li sme da se prska semenski luk pred cvetanje tj. kad vec ima cverno stablo?Nzm sta da radim posto imam sirka u njemu a neki mi kazu da nevalja sad prskati...

Verovatno misli 2-3 cm. To i mene zanima. Moze i sitan luk, ne mora krupan arpadzik :)

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Ima li arpadjika za prodaju gde i cena. izmrkali su me za sadnju a treba mi hitnije 50-100kg u zavisnosti od cene , i to srebrnjak me interesuje

Nazad
Vrh