Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kaže komšija da mi arpadžik pliva u vodi.Nisam mu verovao pošto je u dvorištu ,koje je udaljeno oko 2 km od njive ,palo 8 litara.Sat vremena posle prestanka kiše.
Cena mladog luka je visoka,znaci da ce i potraznja za arpadzikom biti do nebesa,a vec iz aviona se vidi kakva ce biti 2015 kad smo mi upitanju koji ga radimo.Smrdece Crepaja na luk 2015!
Treba mi hitan odgovor,primetio sam da mi luk ima crve u njemu koji je debljine palca,prskan sa Afineksom kad je imao tri lista ali opet je lukova mala pobedila,sta da radim i sa cim da prskam sada?Hvala
Ako ne ide za potrosnju kao mladi, uzmi nesto na bazi DIMETOAT-a, takodje preporucujem da se strogo drzis karence.Obavezno stavi nesto kao lepak, luk je to.
A ima li sada efekta da se prska posto je luk debljine palca a ima crv u sredini luka?I sta da koristim kao lepak?necu da koristiti kao mladi luk vec kao jeseni
Najobicniji detergent za sudove moze da se koristi kao lepak, apsolutno ima efekta, ako uradis jos 2-3 prskanja.Ovo ti govorim iz licnog iskustva jer sam X puta to radio cak i na velikim povrsinama.Nisi objasnio gde se nalazi crv, u peru, ili je napao glavicu?