Arpadžik i luk

Imaš sve to na ovoj temi, samo kreni da čitaš od početka....

Procitao sam al nisam nasao nigde koji je medjuredni razmak i koji je razmak u redu. I u kom se mesecu seje. Mada to mogu da pratim kad su pojedini postovi napisani. Opet hvala.

Mi danas nacupali malo za probu,pa cemo videti kakva ce biti cena i kako ce ici...Inace planiram kad se stabilizuje vreme,sledece nedelje tamo od srede najverovatnije ozbiljnije da cupamo i polako da ispeglam to sto imam...

jutros sam bio u NS na kvantasu.od 7-10 din vezica.samo par buntova sam prodao od 10-13 din. na kraju plusak sve rastera. vec par dana je nesto zastoj sa lukom.jednostavno tesko se prodaje

Jutros otislo na kvantasu 600 veza sve po 12 din. Jos sam Ja dobro prosao koje su cene na pijacama i u radnjama ide cak i po 20 din.

na pijacama i prodavnicama je uvek dupla zarada. oni znaju da zarade ali cene su mizerija. ove godine nece ni treci deo biti zasejan barutom . vidim da su mnogi digli ruke od srebrnjaka. godinama cena samo pada.nije uopste rentabilan koliko je posla oko njegai ja sam smanjio na pola.

Možda jedna leja , više od jutra.Parcela je u špicu ,najduži deo je 380 m.

Nazad
Vrh