Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Откупљивачи су се већ јавно изјаснили (произвођачи сокова), откупиће све понуђене количине, само тренутно им се не исплати покретање линије јер је понуда мизерна. Друго, тренутна цена од 6€ не долази у обзир; рекли су да ће цена пасти испод 2€/кг. Стари малинари ће се сетити паритета у почетку производње и сада.ja nebih sadio velike zasade i ulagao novac u nesto sto nema organizovan otkup...
ljudi to vam je zbun, a oni rastu svuda, mada opet kazem ljudi kupuju aroniju zbog lekovitosti, onda ne treba da se sa vestakom prehranjuje
Postovanje narode.
Molim za par informacija. Gde bih mogao kupiti sadnice Aronije? Procitao sam celu temu i par sitnica mi je ostalo nejasno.
Ako kupim dvogodisnju ili trogodisnju sadnicu - da li rod dolazi sledece godine ili ...( ne mislim na pun rod nego koje godine pocinje da radja )
Naravno najbitnije - plasman gotovog proizvoda. Ko, gde i po kojoj ceni otkupljuje Aroniju.
Hvala unapred.
Dali postoji mogucnost da bude mraza, na parceli pored reke.
pozdrav svima...
I ja sam cvrsto resio na prolece da posadim malo vecu povrsinu,do oko 1 ha.Jedino ne znam da li moze da uspeva na malim nadmorskim visinama,parcela mi je na oko 200metara nadm. visine.Parcela je ravna,blizu reke,detelina bila godinama...Sta mislite...
Ako neko ima dobro iskustvo sa kupovinom kvalitetnih sadnica neka javi neki broj isl...Hvala unapred
da i dobra im je cena tamo...Ja sam super zadovoljan sa ovim http://www.aronija.rs/. Sadnice su bile fino razgranate sa čvrstim korenom i što je najbolje - poslali su mi ih poštom na kućnu adresu.