jel se zovu Guma Trade?U B.P.Selu imaš točkove po želji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel se zovu Guma Trade?U B.P.Selu imaš točkove po želji.
Spulna vjerovatno,to je se meni desavalo na kombajnu!izgori osigurac,promijenim,radi neko vrijeme i opet izgori osigurac!Pojavio mi se problem sa klimom izbacuje mi osigurac vec jedno 2-3 puta.Zamenim i onda radi jedno vreme pa opet,nikako da otklonimo.Znam ide zima pa nece trebati ali me nervira
Nije da se puno razumem ali mislim da je digitalna.Gondolom.Gde se nalazi ta spulna?Jeli digitalna klima ili obična?
Hvala, sutra cu da studiram,da vidim da li se usudjujem da cackamNa kompresoru klime.ispod remenice,ide kabal obicno crveni iz nje.
To znaci da treba skinuti remenicu sa kompresora klime?Gledao sam ali je dobro sakriveno sveNa kompresoru klime.ispod remenice,ide kabal obicno crveni iz nje.
Ne moraš ništa da skidaš.Pogledaj gde dolazi struja na kompresor.Skini dzek,ako idu dve zice na crnu dovedi direktno minus,na drugu plus sa akumulatora i vidi dal spulna gura kvačilo.Ako ima samo jedna žica onda minus dovedeš na telo kompresora,a plus na tu jednu žicu.To znaci da treba skinuti remenicu sa kompresora klime?Gledao sam ali je dobro sakriveno sve
Hvala ti puno samo da ne moram mnogo da rasturam ovi prsti vise ne slusaju dobro.Sutra cu da ispratim sve video sam jedan dzek skinuo i vratio sad dal je taj javljam se.Sad se cuje da skljoca i dobro hladi ali posle nekog vremena ne skljoca i crkne osigurac najgore sto je u krovu iza displeja a neke plasticne zabice drze sve jos par puta da skinem i gotovo
Te plastične žabice ni serviser nije hteo da skida kod mene već skinuo krov. Najbolje ako istekla garancija da se osigurač izbaci pored displeja.Hvala ti puno samo da ne moram mnogo da rasturam ovi prsti vise ne slusaju dobro.Sutra cu da ispratim sve video sam jedan dzek skinuo i vratio sad dal je taj javljam se.Sad se cuje da skljoca i dobro hladi ali posle nekog vremena ne skljoca i crkne osigurac najgore sto je u krovu iza displeja a neke plasticne zabice drze sve jos par puta da skinem i gotovo
Mislio sam preko zime videti sta zaglavljuje,ako ne onda cu videti nesto da resim jer ni sad ne radiTe plastične žabice ni serviser nije hteo da skida kod mene već skinuo krov. Najbolje ako istekla garancija da se osigurač izbaci pored displeja.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Ima ih čini mi se 37. Najvažnije su na prednjoj vuči ispod blatobrana i na kardanu napred ispod hladnjaka kao i spreda centralni bolcni. Ostale manje više su podmazane a i serviser ti može reći.Da li neko ima spisak ili crtez svih mesta gde su mazalice na 854 lux ?