Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
6 su najvaznije. Na svakom tocku po 2 i ima na prednjem mostu 2. Ove nazad se sama podmazuju kad otkacim/zakacim hidraulicno crevo to je sve masno svakakoIma ih čini mi se 37. Najvažnije su na prednjoj vuči ispod blatobrana i na kardanu napred ispod hladnjaka kao i spreda centralni bolcni. Ostale manje više su podmazane a i serviser ti može reći.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Pa i Čaba je tako uradio koliko se secam price.To nije problem sta da radim sa ovim sto je u Armi da ispustam?Ove jeseni je to pocelo a isto radim 3 godine
Još nisu poslali račun, tako da pojma nemam.Garant je turski Luk koji je jako loš. Evo i kod kuma na Hatatu je izdržalo kvačilo 4500 sati, ne znamo kojom magijom. Ovo kvačilo je remontovano u Novom Sadu.
Koliko je izašlo novo kvačilo za Armu?
Ma to je smeće od traktora. Ja za dve godine i 1000rč sam imao ne znam ni sam koliko reklamacija. Rekao sam sebi tursku mašinu više u dvorištu neću doterati. Kvaćilo još nije otišlo, ali ima još godinu garanciju pa se nadam da će otići i ono pa neka ga urade u garantnom roku.Pre neki dan smo menjali lamelu i korpu (Zabice potrosene ) u 854 na oko 2200 rh. Serviser zaprepasten da je toliko trajala jer kako rece obicno traju 800-900 h
A ja se baš zagrejao za basaka turčina, deluje mi nekako sa najboljom opremom od konkurencije...Ma to je smeće od traktora. Ja za dve godine i 1000rč sam imao ne znam ni sam koliko reklamacija. Rekao sam sebi tursku mašinu više u dvorištu neću doterati. Kvaćilo još nije otišlo, ali ima još godinu garanciju pa se nadam da će otići i ono pa neka ga urade u garantnom roku.