Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni bi odgovarao ovakav jedan da zameni 77.Bojčetiću pisao si već ali ajde nam ponovi šta sve od opreme ima mašina?
Oko 24.500e sa prevozom do kuce.
Da, moguće da si video. Orao je matori ako se ne varam 12.10. parcelu kod jezera. Ne udara direkt u jezero, nego sledeća duž. Inače ima sve više Armatraca u okolini, moguće da si i nekog drugog video.Video sam iz daleka kako je orao neko kad sam vozio kukuruz na putu ispred te njive.Ja imam parcelu pored jezera prema Oromu.Koristim Landsberg Pottinger plug-obrtac na 35cm.zahvatom,ali je Ursusu 904 tesko uzbrdo u I-4.
Cena je sa PDV-om. Juce su 3 stigla u krugu od 10km. Dane iz Stapara, iz Sombora covek (necu da pisem prezime i ime jer ne poznajem licno coveka) i moj. Imaju porucenih jos 30 komada. I nas kolega sa foruma (nick necu pisati, kada stigne cestitacemo coveku ovde) ocekuje identican kao moj. A sve je pocelo zahvaljujuci Nikoli iz Sonte kod kojeg smo svi mi (nas tri od juce) isli da gledamo i svi smo kupili traktor.![]()
Sedmicu moze da adekvatno zameni samo mladja sedmicaMeni bi odgovarao ovakav jedan da zameni 77.Bojčetiću pisao si već ali ajde nam ponovi šta sve od opreme ima mašina?